Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Σεπτεμβρίου).

Κριός
Η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος από όσο ήδη είσαι. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, επειδή σήμερα είναι Κυριακή, αν είσαι τυχερός και δε δουλεύεις αυτή τη μέρα, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Φρόντισε αυτήν την ημέρα να την απολαύσεις στο έπακρο, γιατί είναι ιδανική για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα.

Καρκίνος
Απόφυγε σήμερα τα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική, με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί όψη με τον Πλούτωνα και να σε επηρεάζει. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς μόνος του κανένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!!!

Λέων
Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Λέων, και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Παρθένος
Η σημερινή θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, φίλε Παρθένε! Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε λογικά επίπεδα!!!

Ζυγός 
Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ. Ο δυναμισμός σου αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Σκορπιός
Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλά θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αγαπητέ Τοξότη, και θα αρχίσεις να κινείσαι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου. Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλα ανοιχτά και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σε αρκετές υποθέσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Υδροχόος
Οι αλλαγές που θα έχεις αυτήν την ημέρα θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, αγαπητέ Ιχθύ, και θα φέρει εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις.