Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Σεπτέμβρη)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία βιαστική κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ταύρος
 
Όταν έχεις κάτι δικό σου, πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς, το ποθείς περισσότερο. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, για να δεις τι έχεις που πρέπει να αρχίσεις να εκτιμάς και να δεις επίσης τι πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου. Θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
 
Δίδυμοι

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη στα προβλήματά σου. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, μείνε πιστός στο πρόγραμμα σου και μην αφήνεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με την πρώτη σου επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά απαιτείται από εσένα και η σχετική σοβαρότητα.

Καρκίνος

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα υπολόγιζες, τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην ενεργείς εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου προκαλούσαν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Παρθένος

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Παρθένε, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις αντοχές σου.

Ζυγός

Αυτήν την Πέμπτη δες τις καταστάσεις από μία άλλη οπτική γωνία, αγαπητέ Ζυγέ. Ίσως, μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία σου λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός, που σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Σκορπιός

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και ιδιαίτερα με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτα. Άλλωστε, θα έχεις και την υποστήριξη των δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα.

Τοξότης

Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Τοξότη. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αιγόκερως

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου όμως, να μην κάνεις καμία υπερβολή, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι αργά το βράδυ σου, δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ωστόσο, θα έχεις αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρέμησε και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

 
 
TAGS