Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Σεπτέμβρη)
 

Κριός

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει όμως να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

 
Ταύρος
 

Η σημερινή Παρασκευή είναι ημέρα έντασης για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα σε κάποιες συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε μακροπρόθεσμα πράγματα.

 
Δίδυμοι

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές, αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής από τον Ζυγό για τελευταίες ημέρες, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Με σύνεση και προγραμματισμό, πρέπει να δεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους.

 
Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις, αγαπητέ Καρκίνε. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Αν δεν ξεφύγεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το πετύχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
Λέων

Σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, αγαπητέ Λέων, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει ο Άρης από το ζώδιό σου, σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στη ζωή σου.

 
Παρθένος

Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αγαπητέ Παρθένε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

 
Ζυγός

Σήμερα, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Καλύτερα να αποφύγεις τα καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

 
Σκορπιός

Αυτήν την Παρασκευή φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορούν να γίνουν σήμερα.

 
Τοξότης

Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν, αγαπητέ Τοξότη, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα προσπάθησε να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

 
Αιγόκερως

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, να αντιλαμβάνεσαι τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

 
Υδροχόος

Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να σωθείς, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

 
Ιχθείς

Σήμερα θα συμβούν κάποια απρόοπτα στη ζωή σου που θα σε αποσυντονίσουν, αγαπητέ Ιχθύ. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις και βεβαίως, λιγότερο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

 
 
TAGS