Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Σεπτέμβρη)

Κριός
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι κι άλλες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου, αγαπητέ Κριέ. Κάνε ένα λογικό πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία.

Ταύρος
Σήμερα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, στις σχέσεις σου με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να δείξεις ανοχή, αλλά και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης, ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Δίδυμοι
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο, αγαπητέ Δίδυμε, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές, αυτό το διάστημα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε κάποιες από τις απόψεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους, που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις το άγχος και τις επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε, μπορείς να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου.

Λέων
Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου, μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου, μπορείς να τις ξεκινήσεις άμεσα.

Σκορπιός
Σήμερα θα κινείσαι δυναμικά, χωρίς να ξεχνάς και τους στόχους που έχεις βάλει, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτή την περίοδο έχεις την ικανότητα να διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, να τα προλαβαίνεις και να δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου.

Τοξότης
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη το σημερινό βράδυ και θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να μην γίνονται έτσι όπως τα θέλεις, αλλά μην το βάζεις κάτω, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς πάντα να τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με αρκετή επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος
Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, αγαπητέ Υδροχόε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων αυτό το Σάββατο. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Ιχθείς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, ό,τι κάνεις πρέπει να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις ορισμένα πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες που έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.