Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Σεπτεμβρίου)

Κριός

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάτι υποβόσκει, που δεν το έχεις καταλάβει. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά. Από αύριο μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια, που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, βρίσκεσαι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, η οποία θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου. Επίσης, από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές. Δημιούργησε από τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο.

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Καρκίνε. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες, γιατί δεν είναι προς όφελός σου να φτάσεις στα άκρα. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Λέων

Από σήμερα και στο εξής, αγαπητέ Λέων, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού, η περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική, για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και με ό,τι κι αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Από αύριο μπορείς να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει, αγαπητέ Ζυγέ. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Σκορπιός

Έχεις βάλει κάποιους στόχους, αγαπητέ Σκορπιέ, που από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο σου, σιγά-σιγά θα τους βλέπεις να υλοποιούνται. Κοίτα να μην κουράζεσαι πάρα πολύ και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Κάποιες σκέψεις θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις πολλά πράγματα, που σε κουράζουν μέχρι σήμερα. Κι επιπλέον, οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου με την ευεργετική τους ενέργεια. Κάποια χαρούμενα γεγονότα από δικά σου άτομα, θα σου προσθέσουν μία δόση ευτυχίας.

Τοξότης

Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου είναι αυτή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά κι επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν, όμως μην ανησυχείς. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλες και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα σε απαλλάξουν από πολλά βάρη.

Υδροχόος

Από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, αγαπητέ Υδροχόε, πρόσεξε να μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου φέρουν προβλήματα. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και η ενέργειά σου επίσης σε υψηλά επίπεδα.

Ιχθείς

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Ιχθύ. Ταυτόχρονα απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Από σήμερα και στο εξής όμως, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και από αύριο σε περιμένουν τα καλύτερα.