Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Σεπτεμβρίου)

Κριός

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Κριέ. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Η Σελήνη σήμερα, που κινείται στον Λέοντα, σε ευνοεί και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες ως τώρα, θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

 

Ταύρος

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι έντονος, φίλε Ταύρε, και καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου. Είναι σίγουρο ότι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά.

 

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με ζητήματα που μπορεί να σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Καρκίνος

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Καλό θα είναι να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

Λέων

Η ημέρα σου δίνει λίγο παραπάνω ένταση από αυτή που μπορείς να διαχειριστείς, αγαπητέ Λέων. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου με κάθε αφορμή στους κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί μετά θα στεναχωρηθείς και θα προσπαθείς μάταια να διορθώσεις τα λάθη σου.

 

Παρθένος

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις που θα έχεις, θα είναι πολύ θετικές στην πορεία, φίλε Παρθένε. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

 

Ζυγός

Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, θα σου αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα, προς όφελος σου. Μην την αρνηθείς!

 

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε ενοχλούν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

 

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έναν μικρό εκνευρισμό, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Σήμερα μη λες πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά.

 

Αιγόκερως

Το μήνυμα που σου δίνουν οι πλανήτες τη σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και διαρκώς τους αναβάλλεις. Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθε να αξιολογείς σωστά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μην επαναπαύεσαι σε όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

 

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια οι συζητήσεις που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Τήρησε το πρόγραμμα που έχεις και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

 
TAGS