Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Οκτωβρίου )

Κριός

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Κριέ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάνεις στα άκρα. 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις.

Δίδυμοι

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική, είτε στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε. Με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους, που θα σε ανακουφίσουν.

Καρκίνος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν. 

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Λέων, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία, θα την βρεις μπροστά σου στο μέλλον.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Τρίτη θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις, θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όριά σου και δράσεις επιπόλαια.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Σκορπιός

Αισιοδοξία, καλή διάθεση και ξεκούραση. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και δεν είναι και λίγα, αγαπητέ Σκορπιέ! Απόλαυσε μία δημιουργική Τρίτη, όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Τοξότης

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα μέχρι το βράδυ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν.

Αιγόκερως

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, φίλε Αιγόκερε, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει αυτήν την ημέρα και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Υδροχόε. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μέρα είναι και θα περάσει. Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή γιατί εσύ, φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις να συγκροτηθείς και αφήνεις τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, να μείνουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις διάφορα θέματα, και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

 
TAGS