Είναι ο έρωτας μοναχικό συναίσθημα; Στον γάμο μαθαίνουμε απλώς να αγαπάμε αυτό που έχουμε; Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντιούνται η ερωμένη με τη σύζυγο;

Ένας από τους πιο "δυνατούς" μονολόγους του Αύγουστου Στρίντμπεργκ μεταμορφώνεται σε ένα θεατρικό "παιχνίδι για δύο" μέσα από μια αιρετική διασκευή που φωτίζει το θέμα της απιστίας από τις δυο πλευρές.

Μετά την περσινή επιτυχία, «ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ» της Άννας Αδριανού ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο «ΔΙΑ ΔΥΟ» (Σπύρου Πάτση 99, Κεραμεικός), κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (από 18 Οκτωβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2013) με την Άννα Αδριανού και την Μαρκέλλα Γιαννάτου στους βασικούς ρόλους και σε σκηνοθεσία της Πέπης Μοσχοβάκου. Το έργο παρουσιάζεται σε νέα δυναμική εκδοχή, η οποία έχει εμπλουτιστεί με χαρακτηριστικές σκηνές βίντεο που σκηνοθέτησε ο Θανάσης Ιατρίδης.

Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται μια παραμονή Χριστουγέννων, σε ένα καφε- μπαρ και, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους ώστε να αναμετρηθούν μέχρις εσχάτων. Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα. Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που, αν και απών, κυριαρχεί στη σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μια και δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του.

Παίζουν: Άννα Αδριανού, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αλεξάνδρα Τσιάγκα

Πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου 2013

κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Χώρος: Θέατρο ΔΙΑ ΔΥΟ, Σπύρου Πάτση 99, Κεραμεικός.

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια: 80΄

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Παράλληλα κυκλοφορεί το κείμενο του έργου σε βιβλίο από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΤΑΡΤΗ