Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Οκτωβρίου )

Κριός

Η σημερινή Τετάρτη πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν, αγαπητέ Κριέ. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

 
Ταύρος

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Ταύρε, σε κάνει να αναλάβεις επιτέλους πρωτοβουλίες και να τακτοποιήσεις ζητήματα, που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

 
Δίδυμοι

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Δίδυμε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

 
Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, καλό θα είναι να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

 
Λέων

Σήμερα, φίλε Λέων, η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

 
Παρθένος

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τετάρτη σε βοηθάει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι, αλλά κινήσου δυναμικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Η Σελήνη από την Παρθένο θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Τοξότη, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει ο Άρης από τον φιλικό για εσένα Λέοντα, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αιγόκερως

Επιτέλους, αγαπητέ Αιγόκερε, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου αυτήν την Τετάρτη. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία, αλλά ούτε και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις αξιολογήσει σωστά.

Υδροχόος

Επειδή τον τελευταίο καιρό, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα αλλάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Η Σελήνη από την Παρθένο σου ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις.

Ιχθείς

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα σήμερα, φίλε Ιχθύ. Άδραξε τη μέρα σου, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες, για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

TAGS