current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:09

«Γελώντας Άγρια» στο θέατρο Βικτώρια

Το Θέατρο Βικτώρια παρουσιάζει το κωμικοτραγικό έργο «Γελώντας Άγρια», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, για 8 μόνο παραστάσεις.

Δημοσίευση 13:09’
αρθρο-newpost

Το Θέατρο Βικτώρια παρουσιάζει το κωμικοτραγικό έργο «Γελώντας Άγρια», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, για 8 μόνο παραστάσεις.

Το Θέατρο Βικτώρια παρουσιάζει το κωμικοτραγικό έργο «Γελώντας Άγρια», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, για 8 μόνο παραστάσεις.

Το “Γελώντας άγρια” είναι ένα κωμικό και συνάμα τραγικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής των μεγαλουπόλεων, εκεί όπου συνωστίζονται οι ψυχώσεις, οι νευρώσεις, τα πάθη, οι έξεις και οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και δυστυχισμένων, έτοιμων για όλα. Ανθρώπων που δεν αποζητούν κάποιο σοβαρό άλλοθι για να συγκρουστούν.

Όπως ακριβώς συμβαίνει στο έργο αυτό με πρωταγωνιστές μια νέα Γυναίκα και έναν άγνωστο σε αυτή Άντρα, οι οποίοι συναντιούνται τυχαία στο διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ. Από εκείνη τη στιγμή ξετυλίγεται με καλπάζοντες ρυθμούς ένα εντελώς απρόβλεπτο γαϊτανάκι εξομολογήσεων, συγκρούσεων και παρεξηγήσεων. Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν ασταμάτητα για ό,τι τους ενοχλεί, τους αγχώνει, τους φοβίζει, τους εκνευρίζει. Όλα έχουν θέση στο λόγο τους.

Και τούτο γιατί το μόνο που επιζητούν είναι να βρουν κάποιο δίαυλο επικοινωνίας σε ένα κόσμο παλαβό και σκληρό που αρνείται κάθε ανθρώπινη επαφή.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ:

Μάρκος Τερζιδάκης

Κατερίνα Χατζηκυριάκου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα και Τρίτη: 21.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Νεανικό (έως 25 ετών): 8 ευρώ

Για κατόχους δελτίου ανεργίας: 5 ευρώ

ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ: Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 119, Βικτώρια