Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Οκτωβρίου )

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Ταύρος

Αυτή η Πέμπτη θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Ταύρε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη ίσως καλύψει κάποια συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν και μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Δίδυμοι

Σήμερα, μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία, αγαπητέ Δίδυμε. Καταφέρνεις να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν. Θα έχεις βέβαια αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά διαφαίνονται και αρκετές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Καρκίνε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν κάνεις καθόλου καλό ούτε σε εσένα ούτε και στους γύρω σου.

Λέων

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν σήμερα στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Λέων. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας και με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις τη απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρθένος

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Πέμπτη, φίλε Παρθένε, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς, αλλά και να κάνεις νέα, πολύ όμορφα σχέδια για τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν. Πρόσεξε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Ζυγός

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Ζυγέ. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και, με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε αυτή αφορά στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είτε κάποιες προσωπικές σου ευθύνες. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Τοξότης

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα προκαλούσαν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρουν αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Υδροχόος

Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Υδροχόε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά η μεγάλη παρορμητικότητα, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου είναι στα ύψη. Έλεγξέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Ιχθείς

Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, φίλε Ιχθύ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

TAGS