Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Οκτωβρίου )

Κριός

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν την οπτική, με την οποία βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Αν έχεις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Ταύρος

Σήμερα η δυναμικότητα και η ζωντάνια που θα έχεις, φίλε Ταύρε, θα σου χαρίσει όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα δρομολογηθούν μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τους εκνευρισμούς.

Δίδυμοι

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, φίλε Δίδυμε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, φίλε Καρκίνε, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό από τις πρώτες πρωινές ώρες και να σε ευνοεί, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σου προκαλεί επιπλέον κόπο!

Λέων

Σήμερα, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα, αγαπητέ Λέων. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν το δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Παρθένος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή και να σε κάνει ανυπόμονο. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Ζυγός

Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Σκορπιός

Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς η Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιό σου, πραγματοποιεί σήμερα αρνητική όψη με τον Ήλιο και θα παίξει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου, αλλά να τις λύνεις μόνος σου.

Τοξότης

Σήμερα ίσως περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, φίλε Τοξότη, καθώς αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Χάρη όμως στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την κίνηση του κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο του ήρεμου Καρκίνου, θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν.

Αιγόκερως

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί μόνο να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις, μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Υδρ​οχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Ιχθείς

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού τις πρώτες πρωινές ώρες και θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Ιχθύ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις που δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

TAGS