Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Οκτωβρίου)

 

Κριός
Το σημερινό Σάββατο έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στα κόκκινα, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου με την παραμικρή αφορμή.

Ταύρος
Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις να τις ακολουθήσεις, χωρίς να τα χάνεις, αγαπητέ Ταύρε. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην λειτουργείς παρορμητικά και χωρίς σκέψη.

Δίδυμοι
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, σου φέρνει μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιο σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική μπροστά σου.

Λέων
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα, φίλε Λέων, για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω, απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ειδικά αν αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις

Ζυγός
Το σημερινό Σάββατο σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό, φίλε Ζυγέ, και με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μένουν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα. Καλό είναι να βρεις και το χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Τοξότης
Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Τοξότη και είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο και με αυτό το θέμα! Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Αιγόκερε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και χάνεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζυγό, σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες, για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Υδροχόος
Η σημερινή σου διάθεση είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε αποδιοργανώσουν, φίλε Υδροχόε. Σε ζητήματα που είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά στο παρελθόν, τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Συνέχισε να κρατάς αυτή τη δυναμική στάση, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.


Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζυγό, αγαπητέ Ιχθύ, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια, για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, φυσικά με τη δική σου προσπάθεια.