Για τέσσερα μοναδικά βράδια, η jazz σκηνή της πόλης ανήκει στον μοναδικό Nicholas Payton και γίνεται ένα άλλο... «Payton’s Place», μόνο στο Half Note Jazz Club!

Ο Nicholas Payton, αν και μόνο 40 ετών, συγκαταλέγεται σε μια πολύ μικρή λίστα, αυτή των βιρτουόζων μουσικών της jazz που έχουν περάσει τη μισή περίπου ζωή τους όντας στο κορυφαίο επίπεδο και το επίκεντρο της υψηλής δημιουργίας.

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ίσως ο πιο φίνος και αυθεντικός τρομπετίστας που αναδείχθηκε από τη Νέα Ορλεάνη μετά τον μεγάλο Wynton Marsalis!

Στις με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόμενες εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club, από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου, που είναι και οι πρώτες του ως leader στην Ελλάδα, ο Payton θα εμφανιστεί με το All Star trio του, δηλαδή τον σπουδαίο μπασίστα Vicente Archer και τον επί πολλά χρόνια ντράμερ του, Adonis Rose.

Οι τρεις τους παρουσιάζουν τη μουσική από το τελευταίο του δίσκο με τίτλο «#BAM» (από τα αρχικά των λέξεων Black American Music), όπου ενσωματώνει την εμπειρία του από πολλά είδη μουσικής (R & B, jazz, blues soul, gospel κλπ), που συνθέτουν τον όμορφο καμβά της Black American μουσικής κληρονομιάς. Για τέσσερα μοναδικά βράδια, η jazz σκηνή της πόλης ανήκει στον μοναδικό Nicholas Payton και γίνεται ένα άλλο …. «Payton’s Place»