Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Οκτωβρίου)

Κριός

Σήμερα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου και να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι, αγαπητέ Κριέ, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος

Το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα, με τις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη του Ερμή με τον Κρόνο. Όμως, θα υπάρξουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στη ζωή σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αρκετά θα είναι τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ‘‘φίλοι’’ θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Καρκίνος

Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου είναι η τωρινή, αγαπητέ Καρκίνε. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν για να ανέβεις ψυχολογικά. Λέων Αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα, αγαπητέ

Λέων.

Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιό σου.

Παρθένος

Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Παρθένε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σημαντικά και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Ζυγός

Η ημέρα θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Με τον Ερμή σήμερα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, δεν είναι καλή στιγμή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Σκορπιός

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή, σε αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο (και οι δυο από το ζώδιό σου). Υπάρχουν υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό σου περιβάλλον και ξέρεις ότι οι συμβουλές τους θα είναι για το καλό σου. Τοξότης Η κοινωνικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αγαπητέ

Τοξότης 

Έχεις ανησυχία για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα, θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι, αλλά με ηρεμία προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και προγραμματισμό, ώστε να μην χαθείς. Οι επικοινωνίες σου βελτιώνονται και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Υδροχόος

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειές σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο που αισθάνεσαι, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα και οι συμβουλές που θα σου δώσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο δημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.

TAGS