Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Οκτωβρίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, τώρα θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Φρόντισε να έχεις μόνο το μυαλό σου προσγειωμένο και μην παρασύρεσαι από την υπεραισιοδοξία σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καλύτερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Προπάντων, μην αφήνεις τη διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Καρκίνος

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!

Λέων.

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Λέων. Όμως, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά, φρόντισε να είσαι πρόθυμος να ακούσεις κι άλλες απόψεις. Μην γίνεσαι επίμονος και ισχυρογνώμων, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι αυτής της Πέμπτης πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματά σου, αγαπητέ Παρθένε. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες, που δεν έχεις το περιθώριο να καλύψεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, αυτή η Πέμπτη είναι ιδανική για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Σκορπιός

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει και σου προκαλεί επιπρόσθετο άγχος, από αυτό που ήδη σε διακατέχει, αγαπητέ Σκορπιέ. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποσυντονίζεσαι.

Τοξότης

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, φίλε Τοξότη, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και για να σχεδιάσεις σωστά τα μελλοντικά σου βήματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, αγαπητέ Αιγόκερε. Κάποια θέματα βρίσκουν λύσεις και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις σε όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι. Έχεις πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Υδροχόος

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Υδροχόε. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους θέματα και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου, και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

TAGS