Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινούν τις εμφανισεις τους στην Αθήνα στην αγαπημενη τους σκηνη: τον Σταυρό του Νότου.

Η Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου απο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και καθε Παρασκευή θα γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.
 
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.
 
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος στα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος , το μόνο βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει. Ξεκινώντας από τις 18 Οκτωβρίου, και για καθε Παρασκευη, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνουν στην Κεντρικη Σκηνή του Σταυρου του Νοτου και υπόσχονται να τις πιο μελωδικές νύχτες του φετινού Χειμωνα.
 
Μαζί τους οι μουσικοί:
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ακορντεον, πιανο, τραγουδι
ΜΑΞΙΜΟΣ ΔΡΑΚΟΣ πληκτρα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλεκτρικη Κιθαρα
ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ τυμπανα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ μπασο


Πληροφορίες

Τοποθεσία: Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρυπου 35-37, Νέος Κόσμος - Αθήνα

Ημερομηνία: Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, κάθε Παρασκευή
Ώρα εναρξης: 10.30μμ

Είσοδος: 15€ με ποτο

Πληροφορίες: Τηλ.: 2109226975, www.stn.gr