Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Οκτωβρίου).

Κριός

Μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη Δευτέρα ξημερώνει για εσένα, φίλε Κριέ, και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένεια και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, θα δεις πως είναι υπέρ σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, φίλε Δίδυμε, και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αλλά προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Λέων

Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, αγαπητέ Λέων, έχει ήδη αποδώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τον καιρό να περνά. Έχεις τη δυναμικότητα να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αρκεί να το βάλεις σκοπό. Με λίγο πιο θετική ματιά, θα πετύχεις ακόμα περισσότερα από αυτά που ελπίζεις.

Παρθένος

Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε σε όσα σου καταλογίζουν ως δικά σου λάθη. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις, αρκεί να ελέγξεις τα νεύρα σου και μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές, για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

Σκορπιός

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου, που σε επηρέασαν αρνητικά, τώρα θα είναι απλώς αναμνήσεις, αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, δείξε σύνεση στην διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων και απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις τολμηρές επενδύσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξέρεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις και αν σε συμφέρει να το κάνεις.

Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα, φίλε Αιγόκερε, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη κάνεις. Μην προβληματίζεσαι άδικα και επικεντρώσου σε όλα εκείνα, που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν ορισμένοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Υδροχόος

Ο δυναμισμός που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Υδροχόε θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να μην γίνει βιαστικά και παρορμητικά. Δράσε αποκλειστικά με τη λογική σου.

Ιχθείς

Η κοινωνική σου ζωή σήμερα παίρνει τα πάνω της, αγαπητέ Ιχθύ, και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το μέσον, για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην υπερκόπωση, που παραμονεύει!

TAGS