Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Οκτωβρίου).

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει επιθετικότητα και ένας ανεξέλεγκτος παρορμητισμός, λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα σε απασχολούν και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και να σε ευνοεί, θα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Καρκίνος

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Καρκίνε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η νέα θέση του Άρη στην Παρθένο σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρά σου!

Λέων

Τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στην ζωή σου, φίλε Λέων, ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Παρθένος

Μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί τη σημερινή Τρίτη, φίλε Παρθένε, γιατί είναι άδικο, τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις στο τέλος. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειες σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές, για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Σκορπιός

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Σκορπιέ. Από σήμερα και στο εξής, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες εκείνες τις υποθέσεις, που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις.

Αιγόκερως

Η νέα θέση του Άρη από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου, αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις, θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου σταματώντας να την εγκαταλείπεις στα χέρια των άλλων.

Υδροχόος

Συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, φίλε Υδροχόε, με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο και να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα, όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο τον εκνευρισμό και μην τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου, για ό,τι σε απασχολεί.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα, που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα σου φτιάξουν προς το βράδυ την διάθεση σου.

TAGS