Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 Οκτωβρίου).

Κριός

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Κριέ, θα σου δώσουν την ενέργεια και τη δυναμικότητα να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα, που έχεις από το παρελθόν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Ταύρος

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς μάλλον θα δυσκολευτείς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό τη σημερινή Πέμπτη, σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Δίδυμοι

Αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Δίδυμε, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Πρέπει να αντιληφθείς ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες και να καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου. Αν το καταφέρεις αυτό, όλα θα πάνε μια χαρά.

Καρκίνος

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Νοιώθεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και, με τη θετική όψη της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό να σε ευνοεί ιδιαίτερα και με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον ανοίγεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Παρθένε, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Ζύγος

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Ζυγέ. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η σημερινή θετική όψη της κυβερνήτης σου Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε να μη σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις η υπερβολική αισιοδοξία, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, που θα σου χαρίσει η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Ιχθείς

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Ιχθύ. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, επηρεάζει τη διάθεση σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.