Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Οκτωβρίου).

Κριός

Τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς, αγαπητέ Κριέ, για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για σένα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις.

Ταύρος

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου, οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Καρκίνος

Για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Λέων

Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος, φίλε Λέων, και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις, δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Παρθένος

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στην ζωή σου, φίλε Παρθένε, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προχώρα με σωστό πρόγραμμα και, με γνώμονα την λογική σου, επεδίωξε να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Ζύγος

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Άλλαξε ορισμένες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα ταλέντα που έχεις είναι πολλά και με κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρεις να τα προωθήσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα λογικό πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Τοξότης

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου, αγαπητέ Τοξότη. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς προκλήσεις για εξόδους το βράδυ, που μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα.

Αιγόκερως

Θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεσαι και οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να τα οδηγήσεις στο σωστό δρόμο. Ίσως θα πρέπει να ζητήσεις από τα άτομα που εμπιστεύεσαι να σε συμβουλεύσουν, αφού αυτοί με πιο καθαρή και αντικειμενική σκέψη, μπορεί να σου δώσουν τις λύσεις που αναζητάς.

Υδροχόος

Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, φίλε Υδροχόε, γι’ αυτό πρόσεξε να μην γίνουν λάθη στη δουλειά σου, κάτι που θα εντείνει χωρίς λόγο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θέματα, φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ιχθείς

Η δημιουργικότητα, τα ταλέντα σου, αλλά και η αισθηματική σου ζωή, είναι τα θέματα που ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται για τα προσόντα σου, πράγμα που θα μειώσει κατά πολύ την ανασφάλεια που σε διακατέχει.

TAGS