Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Οκτωβρίου)

Κριός

Το σημερινό Σάββατο θα είναι κάπως περίεργο για εσένα, αγαπητέ Κριέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης, καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις, που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου, σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου.

Ταύρος

Σήμερα, με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου, φίλε Ταύρε, και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Σεληνιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στον Κριό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ να μην πέσεις σε σφάλματα, που δεν μπορείς να διορθώσεις. Να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι πιο μαχητικός, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου άμεσα στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στον Κριό, δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητές σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις με αποτελεσματικότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Κριό, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά.

Σκορπιός

Ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει σήμερα με ανασφάλειες, φίλε Σκορπιέ, και θα προσπαθήσεις να δεις από πού προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν αυτά που ακούς να μην κρύβουν κάποια “δεύτερη” ερμηνεία.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά αλλά δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αιγόκερως

Πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενα σου βήματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα σου φέρει η Σεληνιακή Έκλειψη, και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά, θα σε προβληματίσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο, φίλε Υδροχόε. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές. Μάθε λεπτομέρειες για τα ερωτικά σου. 

Ιχθείς

Θα ενεργήσεις με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτό το Σάββατο, φίλε Ιχθύ, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.