Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Οκτωβρίου)

Κριός
Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Ταύρος
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης σου, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Δίδυμοι
Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Δίδυμε, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από τον Ταύρο, που θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται, για να ανταπεξέλθεις.

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Λέων
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αγαπητέ Λέων, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου και να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος
Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Παρθένε, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Ζυγός
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω, αγαπητέ Ζυγέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα, και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Σκορπιός
Αυτήν την Κυριακή μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Σκορπιέ. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθησή σου και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα σου παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητά σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Αιγόκερως
Σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδιά σου.

Υδροχόος
Σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ, φίλε Υδροχόε, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν δεις καλά-καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθείς
Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου. Τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.