Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Οκτωβρίου)

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμούς. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από σήμερα και στο εξής από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Δίδυμοι

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Δίδυμε, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν τη Δευτέρα. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τον Ερμή που ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Καρκίνος

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου γιατί η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Σκορπιού, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί όταν συμβαίνει αυτό, δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Λέων

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Λέων, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, από σήμερα και στο εξής.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σου Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Ζυγός

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σου από σήμερα, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σκορπιός

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σου από σήμερα, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι έντονη, αλλά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό είναι να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αιγόκερως

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε, και σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα και στο εξής, θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα, θα σε προβληματίσουν πολύ.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό σήμερα, αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Ιχθείς

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Ιχθύ, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα μπορεί να οφείλονται στην έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

TAGS