Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Οκτωβρίου)

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις το άγχος σου, για να μπορέσεις να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.

Ταύρος

Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, φίλε Ταύρε, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς και να μην επιτρέψεις στο σημερινό αρνητικό πλανητικό σκηνικό, να βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποδειχθούν καταλύτες για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα, η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ, θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και θα σου βάλει αρκετές τρικλοποδιές, που θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή, για να υπερπηδήσεις.

Λέων

Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, σου δυσκολεύουν αισθητά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό, απόφυγέ την! Ζήτησε την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Παρθένος

Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις την ζωή στα χέρια σου.

Ζυγός

Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Για να μην πανικοβληθείς, επίλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να σε επηρεάζουν αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.

Σκορπιός

Σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεσή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, διότι θα βρεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστείς και θα νιώσεις έτοιμος για να δημιουργήσεις μία νέα, δυνατή σχέση. Από την άλλη, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα χρειαστεί να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στον χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις ότι η συνέπεια στις αυξημένες υποχρεώσεις σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και έτσι θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς.

Τοξότης

Μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, αγαπητέ Τοξότη, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρόλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία ξεκούραστη Τρίτη.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει σήμερα να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με την Σελήνη από τους Διδύμους να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Δία, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Υδροχόε. Θα έχεις ένα βαρύ πρόγραμμα και κάποιες στιγμές άγχους, που θα σε αποδιοργανώσουν. Παράμεινε συντηρητικός στην οικονομική διαχείριση και προσάρμοσε αναλόγως τις ανάγκες σου. Κάποιες προσωπικές σου επιλογές στρέφονται εναντίον σου και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποια πρόσωπα. Τώρα θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι σε εκμεταλλεύονται και ποιοι όχι.

Ιχθείς

Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Ιχθύ, καθώς θα πρέπει να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, προσωπικά, οικογενειακά, αλλά και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!

TAGS