Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Οκτωβρίου)

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη των καλών επιρροών που σου στέλνει η Σελήνη από τον Καρκίνο, θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη.

Ταύρος

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Παρασκευής για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί.

Δίδυμοι

Η επιτυχία είναι με το μέρος σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή από τον Σκορπιό. Θα έρθεις αντιμέτωπος με ευχάριστες και πολυποίκιλες εκπλήξεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν, γιατί είναι παροδικά και αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Κα​ρκίνος

Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει, αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν, στα δικά σου άτομα.

Λέων

Για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς, χωρίς πλέον να καθυστερείς.

Παρθένος

Ημέρα τυχερή θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, φίλε Παρθένε. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες και ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελος σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, συγκράτησε τη φαντασία σου, που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια, και η λογική σου θα κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Κράτησε την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό.

Τοξότης

Η συμβουλή των άστρων για σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από τη ζωή σου. Ακολουθώντας την διαίσθησή σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίζεις τα επόμενα σχέδιά σου, τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει, αγαπητέ Υδροχόε, κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες, θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση, αν μείνεις πιστός στα σχέδιά σου και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου.

Ιχθείς

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

TAGS