Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Οκτωβρίου)

Κριός

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα πελαγώσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Ταύρος

Ο εκνευρισμός που νοιώθεις, θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ταύρε, και θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Τοξότη, με τον Δία από τον Καρκίνο. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική, εσύ θα πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Δίδυμε, απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια μεγάλη βιασύνη να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Κα​ρκίνος

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα;

Λέων

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Λέων, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δίνεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, που ήταν λίγο περίεργες.

Παρθένος

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, με συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Ζυγός

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ζυγέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Δία. Θα νιώθεις μερικές φορές ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι για εσένα μέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Τοξότης

Η μέρα σου χαρίζει θετική διάθεση, φίλε Τοξότη. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα μπορέσεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, φίλε Αιγόκερε, και ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θέλεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Υδροχόος

Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού ή ακόμη και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Ιχθείς

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.