Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Οκτωβρίου)

Κριός

Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους σήμερα, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Ταύρος

Μία καλή Κυριακή ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να σε ευνοεί σημαντικά. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, και αυτήν την Κυριακή θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, θα σου βάλουν εμπόδια στο πέρασμα τους. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Κα​ρκίνος

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σου, φίλε Καρκίνε, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις, αλλά η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική, άνοιξε τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήνεις διάφορες αρνητικές καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν σου φέρει η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την Κυριακή θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση, για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σκέψου θετικά, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Ζυγός

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Επίσης, θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Τοξότης

Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, φίλε Τοξότη, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως

Όποιος κοιτάει το παρελθόν, σκοντάφτει στο μέλλον, αγαπητέ Αιγόκερε. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να αφήσεις χώρο για καινούργια που έρχονται, που δεν θα είναι και λίγα. Καινούργιες φιλίες φαίνονται στον ορίζοντα. Μη διστάζεις, γιατί εκτός από χαρά, μπορεί να σου φέρουν και αλλαγές που τόσο χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Ιχθείς

Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, κι αυτό γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό σου τομέα, αλλά μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά την ζωή σου.