Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Οκτωβρίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προνοητικός, ώστε να αποφύγεις επιπόλαιες ενέργειες. Απόφυγε επίσης τις σπατάλες, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμοι

Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, αγαπητέ Δίδυμε, και δείξε ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους, χωρίς να προβάλλεις ακόμη μία φορά τον εγωισμό σου. Σήμερα θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ερωτευτείς και γενικότερα να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το βράδυ αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση και στην χαλάρωσή σου.

Καρκίνος

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Λέων

Σήμερα θα πιεστείς από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Λέων, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή και η κατάσταση θα βελτιωθεί στη διάρκεια της μέρας. Μπορείς να βρεις τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης, αρκεί να είσαι λογικός και ρεαλιστής.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα την βελτιώσεις. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Ζυγός

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, αγαπητέ Ζυγέ, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να σου ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν, για καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε κάποιες σχέσεις, στις οποίες είχαν προκύψει παρεξηγήσεις το τελευταίο διάστημα, και θα βρεις τρόπους να τις εξομαλύνεις και να δώσεις οριστικό τέλος σε κάποια προβλήματα. Καμιά φορά δεν είναι κακό να κοιτάξεις και λίγο τις ανάγκες των γύρω σου… Μία καινούργια γνωριμία ίσως αναστατώσει τους ελεύθερους του ζωδίου!

Τοξότης

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις σου, που επανειλημμένα συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωση τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως

Περιόρισε σήμερα τις υποχρεώσεις σου και αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σου δίνει χαρά και εκτονώνει την ένταση που νιώθεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τους δικούς σου και μην γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός. Κάποιο δικό σου άτομο ίσως σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν. Δείξε λίγη τρυφερότητα, άλλαξε διάθεση και όλα θα πάνε μια χαρά!

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, που θα σου ‘‘λύσουν’’ τα χέρια σε σημαντικές στιγμές.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αν βρείτε τον τρόπο να μην καταπιέζετε ο ένας τον άλλον, όλα θα πάνε καλύτερα. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στη δουλειά σου και αν σταματήσεις να εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα έχεις σημαντική βελτίωση στην εξέλιξή τους.

TAGS