Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Οκτωβρίου)

Κριός

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Κριέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Κρόνο, και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Ταύρε, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, απαιτεί από εσένα πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, σε πιθανά αδιέξοδα που θα βρεθείς.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι κατάλληλη, αγαπητέ Καρκίνε, για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Διανύεις μία περίοδο κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πολλά, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις ή αντίθετα, να πληρώσεις τα σπασμένα για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, με την τόση ενεργητικότητα που θα σε διακρίνει. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να πετύχεις κάποιους στόχους σου.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα, που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις παίρνεις αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές, που συνιστούν να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή ισορροπία και ό,τι αφορά στα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Η ημέρα είναι θετική για σένα, φίλε Υδροχόε. Τα θέματα που σε απασχολούν, θα εξελιχθούν με θετικό τρόπο και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά ακόμα, για τα ζητήματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου, για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, με τα οποία είχε προκύψει κάποια απόσταση.

TAGS