Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30 Οκτωβρίου)

Κριός

Κάποιες καθυστερήσεις σήμερα σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα, αγαπητέ Κριέ. Έχεις πολλά να κάνεις, αλλά πρέπει να είσαι υπομονετικός, γιατί για κάποια ζητήματα δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην τα παρατάς. Με αργά και σταθερά βήματα, σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Ταύρος

Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, φίλε Ταύρε. Η Σελήνη από την Παρθένο και οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί με τον Κρόνο και τον Δία, σου δίνουν κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα, φίλε Δίδυμε, σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις τίποτα να σε βγάλει από τα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια, που μπορεί να γίνουν για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Λέων

Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές, φίλε Λέων, και καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από εκνευρισμούς ή από κάποιες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Παρθένος

Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αγαπητέ Παρθένε, και μπορείς να τα καταφέρεις όλα, με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει, χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Ζυγός

Σήμερα οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες σου, αγαπητέ Ζυγέ. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετή ένταση, κυρίως για ζητήματα του παρελθόντος, φίλε Σκορπιέ. Έχεις αφήσει κάποια θέματα σε εκκρεμότητα και σε αγχώνουν ακόμα. Ωστόσο, η ενεργητικότητα που έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τελειώνεις με όλες σου τις υποχρεώσεις. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να λάβεις.

Τοξότης

Τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν τη σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Τοξότη, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις τον παρορμητισμό σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση, μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλα στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους.

Υδροχόος

Οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου, παρά τις αντιξοότητες που σου προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, θα σε ωφελήσουν πολύ.

Ιχθείς

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Ιχθύ, θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, χωρίς να περιμένεις οτιδήποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα είσαι πολύ περήφανος για όσα μπορείς να πετύχεις.

TAGS