current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση10:30

13, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Φούρνος

Το «13», η νέα παιδική παράσταση που παρουσιάζει το Θέατρο Φούρνος, είναι μία παράσταση για το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.

Δημοσίευση 10:30’
αρθρο-newpost

Το «13», η νέα παιδική παράσταση που παρουσιάζει το Θέατρο Φούρνος, είναι μία παράσταση για το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.

Το «13», η νέα παιδική παράσταση που παρουσιάζει το Θέατρο Φούρνος, είναι μία παράσταση για το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία. 

Ένας σαγηνευτικός οπτικοακουστικός κόσμος στον οποίο οι μικροί θεατές καλούνται να κατοικήσουν ακολουθώντας τις περιπέτειες της ηρωίδας.

Ένα κορίτσι ξυπνάει σε άγνωστο μέρος και χρόνο. Του ανατίθεται να μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Με αφορμή την μεταφορά του μηνύματος , ένα μαγευτικό εκπαιδευτικό ταξίδι ξεκινάει.

Το μικρό κορίτσι προσπαθώντας να βρει τον πιο κατάλληλο τρόπο να πραγματοποιήσει την αποστολή του διασχίζει την ιστορία της επικοινωνίας και των μέσων μετάδοσης/μεταφοράς ενός μηνύματος. Από το ταχυδρομικό περιστέρι μέχρι την ψηφιακή εποχή.

Το «13» είναι μια τρυφερή παράσταση για την πορεία προς την εφηβεία αγκαλιάζοντας με φροντίδα μια από τις σημαντικότερες διαστάσεις της παιδικής ηλικίας: την ανάγκη για επικοινωνία που με εφευρετικότητα και φαντασία μπορεί να έρθει σε δημιουργική τριβή με τα επιτεύγματα της ανθρώπινης ιστορίας.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία/σχεδιασμός σκηνικού χώρου/video: Ντίνος Νικολάου
Ερμηνεία: Μαρίτα Βλασσοπούλου
Δραματουργία/κείμενο: Ντίνος Νικολάου/ Μαρίτα Βλασσοπούλου
Μουσική: bog art
Σχεδιασμός φωτισμών: Μίλτος Αθανασίου

Διάρκεια: 60΄

Για παιδιά από 8 έως 14 ετών