Η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο Club του Σταυρού του Νότου, για τρεις Κυριακές, από τις 3 Νοεμβρίου, στις 21.30.

Η ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει δικά της τραγούδια, αλλά και διασκευές.

Η ίδια μίλησε για τις νέες της εμφανίσεις, παρουσιάζοντας και τον εαυτό της… «Είμαι η Μαρία. Αυτή που γράφει μουσικές στο δωμάτιό της. Η συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου που μαζί φτιάξαμε τόσα τραγούδια. Η Μαρία -μικρή- που χόρευε την Αμερικάνικη ποπ των 90's.

Η ενήλικη που λάτρεψε τον ερωτικό Θεοδωράκη και τον γεμάτο εικόνες Θανάση Παπακωνσταντίνου. Εκείνη που 'χει ρίζες από τον Πόντο, μεγάλωσε στα Γρεβενά και στη διαδρομή προς Αθήνα, γνώρισε την Camille και τον Jackson, χόρεψε σε funk ρυθμούς και λάτρεψε τις απρόσμενες διασκευές. 

Κουβαλώ και μεταφέρω όσα με μεγάλωσαν και στο πέρασμα του χρόνου κρατήθηκαν ζωντανά μέσα μου.

Και για τρεις Κυριακές - 3, 10 & 17 Νοέμβρη - όλες οι αλήθειες μου γίνονται παράσταση και ανεβαίνουν στο club του Σταυρού του Νότου. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη 4 εξαιρετικών μουσικών Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος: κοντραμπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Τόλης: πιάνο, πλήκτρα.

Τέλος, ευχαριστώ την Ελευθερία Άνθη για την εικαστική υποστήριξη της παράστασης, και τους Δημήτρη Βραχνό, Νίκο Μακράκη και Μόνικα Παπαδάτου για την επιμέλεια της παραγωγής».

Το Club του Σταυρού του Νότου βρίσκεται στο Νέο Κοσμο, Φρατζή & Θαρύπου 35. Τηλέφωνο: 2109226975