current views are: 1

2 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση15:09

Μουτσινάς-Αλευράς μπαίνουν στο «ΚΤΕΛ»

Δεν είναι μόνο η κωμική τους φλέβα που τους φέρνει κοντά, αλλά και η μεταξύ τους χημεία. Μετά τη φευγάτη κωμωδία «Βαφτίσια», ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θανάσης Αλευράς ξανασυναντιούνται στο «ΚΤΕΛ».

Δημοσίευση 15:09’
αρθρο-newpost

Δεν είναι μόνο η κωμική τους φλέβα που τους φέρνει κοντά, αλλά και η μεταξύ τους χημεία. Μετά τη φευγάτη κωμωδία «Βαφτίσια», ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θανάσης Αλευράς ξανασυναντιούνται στο «ΚΤΕΛ».

Δεν είναι μόνο η κωμική τους φλέβα που τους φέρνει κοντά, αλλά και η μεταξύ τους χημεία. Μετά τη φευγάτη κωμωδία «Βαφτίσια», ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θανάσης Αλευράς ξανασυναντιούνται στο «ΚΤΕΛ».

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει», το έχουν δηλώσει και οι δύο σε συνεντεύξεις τους και οι επιλογές τους κινούνται με συνέπεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο υπερδραστήριος, γεμάτος τόλμη Νίκος Μουτσινάς καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τηλεόρασης –την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα στον Alpha το talk show του «Νικ o’κλοκ», το οποίο θα περιλαμβάνει και stand up comedy σε κείμενα δικά του και του Νίκου Ζαχαριάδη– και ταυτόχρονα να ασχολείται με το θέατρο γράφοντας έργα, σκηνοθετώντας και παίζοντας.

Ο Θανάσης Αλευράς, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή και τη νίκη του στην εκπομπή «Your face sounds familiar», έχει μακρά πορεία στο θέατρο. Το 2008, μάλιστα, του απονεμήθηκε το Βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την καταπληκτική ερμηνεία του στους «Ήρωες» της Ελένης Γκασούκα, σε σκηνοθεσία της ίδιας. Φέτος οι δύο ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα συντροφεύουν τις Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Διαγούπη, Ματίνα Νικολάου, Αθηνά Οικονομάκου και Φωτεινή Ντεμίρη στη νέα κωμωδία καταστάσεων των Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη «ΚΤΕΛ».

Στα «Βαφτίσια» οι δύο συγγραφείς κανιβάλισαν την αγία ελληνική οικογένεια, φτιάχνοντας έτσι μια παράσταση με σπιρτάδα, καταιγιστικούς ρυθμούς και ατακαδόρικο χιούμορ, ενώ τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο σε μια παράσταση που βάζει στο μικροσκόπιο τη νεοελληνική κοινωνία. 

Το «ΚΤΕΛ» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Κιβωτός στις 6/11.