Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Νοεμβρίου)

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα, θα δεις πως είναι υπέρ σου.

Ταύρος

Η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε, αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές, αφού βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Κα​ρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Έκλειψη Ηλίου να σε ευνοεί από το ζώδιο του Σκορπιού, και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητες, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Λέων

Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, φίλε Λέων, θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Παρθένος

Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στον Σκορπιό, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Ζυγός

Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Σκορπιός

Οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Κυριακή θα είναι πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!!!

Τοξότης

Υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι, αλλά επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!!!

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, φίλε Υδροχόε, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Ιχθείς

Ο δυναμισμός που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα εκτονωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά.

TAGS