Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Νοεμβρίου)

Κριός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός σου αυτήν την ημέρα για το μέλλον σου.

Δίδυμοι

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Δίδυμε, και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως που ακολουθείς, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

Κα​ρκίνος

Μία πολύ τυχερή ημέρα ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, οι στόχοι σου μπορούν να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, στην διατήρηση του μέτρου!

Λέων

Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν, φίλε Λέων. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν. Όποια τροπή και αν πάρουν τα πράγματα, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Παρθένος

Σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις, αγαπητέ Παρθένε. Αυτή η στάση μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Άλλωστε, με την Σελήνη από τον Σκορπιό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία, η ανταμοιβή που θα λάβεις είναι πολύ κοντά σου.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη από τον Σκορπιό να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να διορθώσεις, για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή… Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Οι καθυστερήσεις, αλλά και τα προβλήματα, θα αρχίσουν σήμερα να εξαλείφονται αισθητά από τη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς όμως και παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο, και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Υδροχόος

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Προπάντων, μην γίνεσαι ισχυρογνώμων.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία, και να οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα, θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

TAGS