current views are: 2

4 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση20:05

(Δε) σε θέλω στο Badminton

Το «(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ» είναι μια ποπ ρομαντική κομεντί. Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα.

Δημοσίευση 20:05’
αρθρο-newpost

Το «(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ» είναι μια ποπ ρομαντική κομεντί. Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα.

Το «(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ» είναι μια ποπ ρομαντική κομεντί. Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Το έργο μιλάει για τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη, που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη. 

Η παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ʼ90 -στο μεγαλύτερο μέρος της- παρουσιάζει τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους σημερινούς χαρακτήρες που προσπαθούν να συνυπάρξουν με το ταίρι τους.  

Θα μπορούσε να είναι ένα συμβατικό μιούζικαλ δωματίου, ή μία απλή κωμωδία αλλά το «(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ» για πρώτη φορά συνδυάζει γνωστά μας τραγούδια με την ιστορία σαν οργανικό της κομμάτι. Δίνει βαρύτητα στο λόγο και φιλοδοξεί να είναι μία πρόταση για το  ελληνικό μουσικό θέατρο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΝΑΘΕΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ

ΡΟΥΧΑ: ΔΗΜΟΣ ΚΛΙΜΕΝΩΦ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΝΑΚΗΣ

Πρωταγωνιστούν:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ

(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ

Από 11 Νοεμβρίου Κάθε Δευτέρα Στο Badminton Loft

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)