Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Νοεμβρίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι πρέπει να κρατήσεις στην ζωή σου και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν και μην σπαταλάς το χρόνο σου άδικα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω, αγαπητέ Ταύρε, και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά σε θέματα που σε αφορούν. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, φίλε Δίδυμε, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου, σε εκνευρίζει και σε ωθεί σε κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό και σκέψη και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Οργανώσου και όλα θα πάνε καλύτερα!

Καρκίνος

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αγαπητέ Καρκίνε. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί! Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Λέων

Η ημέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, με κάποιες αναποδιές να κάνουν την εμφάνιση τους και να σε αποδιοργανώνουν. Κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Παρθένος

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν την Τρίτη στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Η Αφροδίτη, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω, θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε κάθε γωνιά θα ξεπηδούν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Ζυγός

Σήμερα καλό θα είναι να είσαι υπομονετικός, φίλε Ζυγέ, και να δεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Υποθέσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος από εδώ και στο εξής, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω, είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Αιγόκερω και ανοίγονται μπροστά σου νέοι και πιο ελπιδοφόροι δρόμοι, αγαπητέ Σκορπιέ. Συγκεντρώσου, μελέτησε πιο οργανωμένα τα σχέδιά σου και βάλε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σου, ώστε να μπορέσεις να αδράξεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Τοξότης

Φρόντισε να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, αγαπητέ Τοξότη, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις και πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης, και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς και με πιο χαλαρούς ρυθμούς, να φτάσεις στους στόχους που θέλεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου και σε ευνοεί ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και να ατενίσεις το μέλλον σου, τόσο το αισθηματικό όσο και το επαγγελματικό, με πολύ αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Υδροχόος

Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, που είσαι Υδροχόος. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, οτιδήποτε με το οποίο θα καταπιαστείς.

Ιχθείς

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία! Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έχεις και πολλές καλές ευκαιρίες. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

TAGS