Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Νοεμβρίου)

Κριός

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτήν την Πέμπτη. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου.

 

Δίδυμοι

Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, φίλε Δίδυμε, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις χωρίς λόγο μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική αυτήν την Πέμπτη. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Ο Δίας σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου και θα γίνονται κάποια λάθη από τους γύρω σου, τα οποία δεν θα τα προλαβαίνεις. Την στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα λάθη, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα λάθη και εσύ θα παριστάνεις τον δρομέα σε μαραθώνιο, γιατί θα τρέχεις από τον έναν στον άλλο να διορθώσεις αυτά που χωρίς να σκέφτονται πράττουν. Δεν λειτουργούν όλοι με την λογική όπως εσύ! Δέξου τον διπλανό σου με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του.

 

Λέων

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Λέων, και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σου φαίνονται αρνητικές. Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Πέμπτη θα είναι πολλές και σημαντικές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου που έχεις βάλει, γιατί η ενέργειά σου είναι πολύ μεγάλη και η τύχη με το μέρος σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που θα μπορέσεις να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποια σχέδια που έχεις προγραμματίσει, ίσως καθυστερήσουν και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή. Από αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ζυγός

Σήμερα όλα πηγαίνουν καλά, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές, αγαπητέ Ζυγέ. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές, για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και είναι σίγουρο ότι θα σου έρθουν τα καλύτερα.

 

Σκορπιός

Θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

 

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

 

Αιγόκερως

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

 

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, αγαπητέ Υδροχόε. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολύ σκέψη, θα χάσεις και τα δεδομένα σου.

 

Ιχθείς

Πρέπει σήμερα να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, φίλε Ιχθύ, για να μπορέσεις να λύσεις όσα προβλήματα σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη σοφία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

 
TAGS