Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Νοεμβρίου).

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Ταύρος

Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Ταύρε. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα ο Ήλιος με τον Δία και την Σελήνη, θα σου φέρουν πολύ καλά γεγονότα. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι με άσχετα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Έχεις αρκετά προβλήματα, που προσπαθείς να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Καρκίνε. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική. Οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από το ζώδιό σου, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, η Σελήνη από τους Ιχθείς πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγώσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις θαύματα!!!

Παρθένος

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά, με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Με τον Ήλιο από το ζώδιο του Σκορπιού να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία από τον Καρκίνο, αυτή η Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Ζυγός

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, φίλε Ζυγέ. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Σκορπιός

Η θετική όψη του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Καρκίνο, έρχεται σήμερα να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά, αγαπητέ Σκορπιέ. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις την επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Τοξότη. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αιγόκερως

Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, φίλε Αιγόκερε, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει η θετική όψη του Ήλιου με τον Δία και μην παρατάς τις προσπάθειές σου, λίγο πριν το τέλος!

Υδροχόος

Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, φίλε Υδροχόε, και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Δία θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις λοιπόν για κανέναν λόγο!

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

TAGS