Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Νοεμβρίου).

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνε πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι σύντομα θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Δίδυμοι

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, αγαπητέ Δίδυμε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Λέων

Η ημέρα θα σου φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, αγαπητέ Λέων, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Παρθένος

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, φίλε Παρθένε, αλλά καλό θα είναι σήμερα, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Ζυγός

Αν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί ίσως να σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά θα μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρόσεξε σήμερα τα έξοδα που κάνεις για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος, με πληθώρα καθηκόντων που θα σε εξουθενώσουν, αλλά θα καταφέρεις να προβάλλεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε παρασύρουν σε έξοδα, που μπορούν να αποφευχθούν αν λειτουργήσεις συνετά.

Τοξότης

Θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφτείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Με τον Ποσειδώνα από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου, καθώς και θα γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητές σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι ψυχικά κοντά σου, ώστε να μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις γίνε πιο διαλλακτικός και δεν θα χάσεις.

Ιχθείς

Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει, αγαπητέ Ιχθύ, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

TAGS