current views are: 1

13 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση18:03

H Zoυγανέλη στο Άνοδος live stage

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Δημοσίευση 18:03’
αρθρο-newpost

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Από Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 & κάθε Σάββατο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο ανανεωμένο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας και με αφορμή τη κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει και θα μας παρουσιάσει και φέτος ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που κινείται παράλληλα με την έντονη προσωπικότητά της. Αναδεικνύει πολλές επιτυχημένες και αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι σήμερα πορεία της, ενώ βεβαίως δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις! 

Από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μας καλεί σε οκτώ μοναδικές βραδιές! Μαζί της οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης

Επιμέλεια κειμένων: Μίνως Θεοχάρης

Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλος

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Διεύθυνση παραγωγής Κατερίνα Παπαδοπούλου

Ώρα έναρξης: 23:00

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100