Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Νοεμβρίου).

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι μάλλον δύσκολη, φίλε Κριέ, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω μακροπρόθεσμα, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση, αγαπητέ Ταύρε. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και, προπάντων, μην νευριάζεις, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Δίδ​υμοι

Σήμερα αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που έχεις, φίλε Δίδυμε. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά, με τις πολλές υποχρεώσεις και τα προβλήματα. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές.

Καρκίνος

Η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις, φίλε Καρκίνε, και θέματα με τα οποία θέλεις να ξεμπερδεύεις, θα βλέπεις να μην εξελίσσονται ακόμη. Όμως, η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό.

Λέων

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου, αγαπητέ Λέων. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Παρθένος

Από σήμερα επιβάλλεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Παρθένε. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης και οι αποφασιστικές κινήσεις, θα πρέπει να είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, φίλε Ζυγέ, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αρκεί βέβαια να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα όπου σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις και σε πιέζουν ψυχικά.

Σκορπιός

Σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με ζητήματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει αρκετή ασυνεννοησία στο ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Υδροχόος

Η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες, που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Ιχθείς

Οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, και τη σημερινή Παρασκευή θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεση σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.

TAGS