Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Νοεμβρίου).

Κριός

Οι καθυστερήσεις και ίσως κάποια απρόσμενα γεγονότα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Κριέ. Όμως, αν ηρεμήσεις, θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να μείνεις αδρανής. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Δίδυμοι

Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες, θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Για την ακρίβεια μάλλον θα χαλάσει η διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, ώστε να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Λέων

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα, αγαπητέ Λέων, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ορισμένες παρεξηγήσεις οφείλονται στην δική σου αντίληψη και ανασφάλεια. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο!

Παρθένος

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκονται μπροστά σου, αγαπητέ Παρθένε, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες, που κάνεις εδώ και καιρό για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και ιδιαίτερα σήμερα, με την εύνοια που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν, γιατί σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο!

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις, που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις όμως να σε αποσυντονίσουν, γιατί δεν είναι άξιες να σε αγχώσουν.

Σκορπιός

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Τοξότης

Τα σχέδιά σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, αγαπητέ Τοξότη. Όμως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ο Ερμής από τον Σκορπιό φέρνει παρεξηγήσεις και καλό είναι να έχεις το νου σου, να τις αποφύγεις. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Υδροχόος

Τα προβλήματα που έχεις έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

TAGS