Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 Νοεμβρίου).

Κριός

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που προτίθεσαι να κάνεις, αγαπητέ Κριέ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στεναχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και σύντομα θα ξεπεραστούν. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίσουν.

Ταύρος

Η ημέρα θα είναι κάπως περίεργη για σένα, αγαπητέ Ταύρε, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και άφησε τους δικούς σου ανθρώπους να σταθούν πλάι σου και να σε βοηθήσουν. Μοιράσου τις χαρές, αλλά και τις ανησυχίες σου και θα ανακαλύψεις ότι οι έγνοιες γίνονται μικρότερες, όταν τις αντιμετωπίζεις με παρέα.

Δίδ​υμοι

Φίλε Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σου περιβάλλον δεν αλλάζουν και πρέπει να τους αποδεχτείς όπως είναι, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι σε τέτοιες διαδικασίες και ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου αλόγιστα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Καλό θα είναι να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς που θα σου δώσει η σημερινή Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου.

Λέων

Ημέρα που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να μιλάς για το πώς νιώθεις σε αγαπημένα άτομα, είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Λέων. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποιήσεις. Αρκεί αυτή την περίοδο να μην ξεχνάς πως η λέξη κλειδί για σένα είναι “χαλαρότητα”.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα κάνε τον απολογισμό σου και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Κυρίως, φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με θέματα οικογένειας, γιατί διανύεις μία περίοδο που, με λίγη περισσότερη προσπάθεια από την μεριά σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Ζυ​γός

Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και να σε επηρεάζει, φίλε Ζυγέ, θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και, ενώ η τύχη θα είναι με το μέρος σου, εσύ μάλλον θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μην μένεις σε αρνητικές εμπειρίες και απόκτησε μία πιο θετική και αισιόδοξη ματιά στα γεγονότα, για το δικό σου καλό.

Σκορπιός

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, φίλε Σκορπιέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η πολλή ειλικρίνειά σου, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Επαφές και γνωριμίες θα τονώσουν την εικόνα σου και τις δημόσιες σχέσεις σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν και, με αντικειμενική κρίση, φρόντισε να είναι οι πιο συμφέρουσες για εσένα.

Αιγόκερως

Σήμερα, κάποια πολύ δικά σου άτομα ίσως να μην δεχτούν τις απόψεις σου, φίλε Αιγόκερε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Κράτησε μία ουδέτερη στάση και απόφυγε κάθε μορφής σύγκρουση με το περιβάλλον σου. Επίσης, σε επαγγελματικό επίπεδο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αν δεν εξετάσεις όλες τι παραμέτρους.

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα. Επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις τις σωστές συμβουλές ή λύσεις.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να είσαι απόλυτα οργανωμένος και συνεπής σε κάθε είδους εκκρεμότητα που έχεις να διεκπεραιώσεις, αγαπητέ Ιχθύ, διαφορετικά με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα έχεις προβλήματα. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.