Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Νοεμβρίου).

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες, φίλε Κριέ. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι εντελώς προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις, χωρίς να σε πιάνει ο εγωισμός σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που σε διακρίνει, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Δίδυμοι

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε κάποια θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Καρκίνος

Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την μελλοντική πορεία σου, αγαπητέ Καρκίνε. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι έντονος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Λέων

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, φίλε Λέων, και καλό θα είναι να βρεις σήμερα το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.

Παρθένος

Η περίοδος θα φέρει γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά, αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να σκεφτείς με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Ζυ​γός

Σήμερα έλεγξε τα νεύρα σου και μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Ζυγέ. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Σκορπιός

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Σκορπιέ. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Τοξότης

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, φίλε Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην λες λόγια, που μπορεί να πληγώσουν. Όσο είσαι εσύ στρεσαρισμένος άλλο τόσο είναι και αυτοί με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αιγόκερως

Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα, αλλά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα τη βοήθεια που μπορούν να σου προσφέρουν, για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μην επιμένεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ιχθείς

Λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχεις μπορούν να βρεθούν, αγαπητέ Ιχθύ, αρκεί και εσύ από τη μεριά σου να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και την βιασύνη να τα τελειώσεις όλα μαζί. Χάρη στην στήριξη που σου προσφέρει ο Ερμής από τον Σκορπιό, μπορείς να πετύχεις σημαντικούς σου στόχους, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που κινείσαι.

TAGS