current views are: 2

20 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:39

«Τα τραγούδια του πατέρα μου» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.

Δημοσίευση 12:39’
αρθρο-newpost

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.

Τέσσερις νέοι ερμηνευτές πραγματοποιούν μια αναδρομή στα σπουδαιότερα τραγούδια των πατέρων τους αλλά και στις χρυσές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας.

“Τα τραγούδια του πατέρα μου” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν τέσσερις νέοι ερμηνευτές κι απόγονοι τεσσάρων μεγάλων τραγουδιστών που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι.

Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης ένωσαν τις δυνάμεις τους ένα χρόνο πριν, με στόχο να αναδείξουν με τον τρόπο τους τα τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Η μουσική παράσταση που δημιούργησαν έχει ήδη επισκεφτεί, με πρωτοφανή επιτυχία, πόλεις της Ευρώπης, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αφρική.

Φέτος, για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που δεν βασίζεται μόνο στο ρεπερτόριο που κληρονόμησαν αλλά είναι μια αναδρομή σε όλο το μεγαλείο της ελληνικής δισκογραφίας, με αναφορές σε μεγάλους συνθέτες και μεγάλους ερμηνευτές.

Παραστάσεις: Παρασκεύη

Ώρα έναρξης: 23:30, ώρα προσέλευσης 22:30

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη Αθήνα, τηλ: 2109315600