Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Νοέμβρη)

Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά, αγαπητέ Κριέ. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ, για να ξεμπερδέψεις με αρκετές από τις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς επίσης να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή θετική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου και θα φέρει αρκετές ευκαιρίες στη ζωή σου. Σήμερα, θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές, μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια, που καταστρώνεις εδώ και πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Σήμερα οι φιλοδοξίες που θα έχεις θα είναι μεγάλες, αγαπητέ Δίδυμε. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Λέων

Η σημερινή ημέρα θα έχει πολύ καλές επιρροές για εσένα, φίλε Λέων, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα και να σε ευνοεί. Ωστόσο, θα βγουν αρκετές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

Παρθένος

Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, αγαπητέ Παρθένε. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα, που ενδέχεται να προκύψουν από εκεί που δε το περιμένεις. Ωστόσο, οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι ιδανική μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν προσφέρεται για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε, λοιπόν, να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα, που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα και να είσαι σίγουρος πως θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Είσαι άτομο ιδιαίτερα υπεύθυνο, βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον, έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Τοξότης

Σήμερα απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου, φίλε Τοξότη. Αν φροντίσεις να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, η επιτυχία θα είναι δική σου. Η σημερινή ημέρα, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι πού είναι τα όρια, τόσο τα δικά σου όσο και τα δικά τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, καλό είναι να οργανώσεις τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου, είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα, φίλε Υδροχόε. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Επίσης, φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις, που σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.

Ιχθείς

Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί μπορείς να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που έχεις μέχρι τώρα.