Ένα δραματικό μιούζικαλ θα διαδεχτεί στη σκηνή του Θεάτρου του Ελληνικού Κόσμου, το «Annie».

Με βασικό ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και μια ομάδα πολύ γνωστών ηθοποιών όπως ο Μιχάλης Μητρούσης, η Γιώτα Φέστα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η νεότερη Δώρα Χρυσικού, το μιούζικαλ αυτό παίρνει τον τίτλο του από ένα  από τους πιο εμπορικούς δίσκους που κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα και δεν είναι άλλος από τον «Δρόμο» (Lyra, 1969).

Τα εμβληματικά τραγούδια του σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου («Το άγαλμα», «Ξημερώνει Κυριακή», «Μέθυσ’ απόψε το κορίτσι μου» κ.ά.) μαζί με εκείνα από έναν άλλο εξίσου σημαντικό δίσκο της εποχής, τον «Μίλα μου για την λευτεριά» των ίδιων δημιουργών, πρόκειται να αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά αυτής της ιδιαίτερης μουσικής παράστασης που θα σκηνοθετήσει ο Μάνος Πετούσης.

Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση ο οποίος θα αναλάβει να αποδώσει τα τραγούδια που στιγμάτισε με την ερμηνεία του ο Γιάννης Πουλόπουλος, είναι πολύ πιθανό να ανέβει στην σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου» και η Ρένα Κουμιώτη που είχε ερμηνεύσει μερικά εξ αυτών από την πρώτη τους κιόλας έκδοση. Στη φετινή σεζόν που το μιούζικαλ φαίνεται να κατέχει κυρίαρχο ρόλο, αυτή η παράσταση είναι μια ιδιαίτερη πρόταση που αναμένουμε με ενδιαφέρον...