Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Νοέμβρη)

Κριός

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αγαπητέ Κριέ. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πρακτικότητα και μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, αγαπητέ Ταύρε. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι, αλλά δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Δίδυμοι

Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει, αγαπητέ Δίδυμε. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα! Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, φίλε Καρκίνε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στον Τοξότη. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “ουφ, ξεμπέρδεψα!”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα άφοβα τη βοήθειά τους, χωρίς να σε πιάνουν οι εγωισμοί.

Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις, φίλε Λέων. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Παρθένος

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αγαπητέ Παρθένε, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Ζυγός

Αυτή την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Σκορπιός

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Τοξότης

Από σήμερα και στο εξής, που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις, αργά ίσως, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αιγόκερως

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να ελέγξεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Υδροχόος

Δύσκολη ημέρα θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, φίλε Υδροχόε, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

Ιχθείς

Αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

TAGS